Allergenen

Heeft u last van allergieën? Wilt u graag meer weten over de allergenen in de sushi van Yukimi? Neemt u dan een kijkje in onze webshop. Bij alle artikelen staan de allergenen vermeld. Indien u een bepaald ingrediënt niet in uw sushi wenst, dan is het mogelijk dit te melden aan de bediening of tijdens uw bestelling bij “opmerkingen”. Ook is het mogelijk vooraf contact te zoeken via email of telefonisch hierover.

Glutenvrij

Het is ook mogelijk om bepaalde assortimenten glutenvrij te krijgen. Viseitjes (masago) bevatten sporen van gluten. Daarom is dit assortiment niet glutenvrij. Wilt u toch deze sushi bestellen maar dan zonder eitjes? Geef dit even door!

Vegetarisch

Eet u het liefst vegetarisch? Dat is bij Yukimi ook mogelijk. Wij vragen u bij het bestellen als laatste in de opmerkingen te vermelden dat u graag vegetarisch eet. Wij houden hier dan bij het maken van uw bestelling rekening mee.

Zwanger

Bent u zwanger? Dan mag u ook bepaalde ingrediënten niet eten. Geeft u dit alstublieft aan bij het bestellen van uw sushi. Ook als u bepaalde producten apart geleverd wilt krijgen is het fijn als u dit in het opmerkingen veld vermeld. In onze webshop vindt u ook producten die u wel zou mogen eten.

EG Gecertificeerde keuken

Wij willen u er wel op attenderen dat onze sushi en rijst centraal geproduceerd worden in een EG gecertificeerde keuken. In deze keuken worden ook producten als ei, melk, mosterd, sesam, selderij, soja, schaaldieren en vis verwerkt.

 

 

 


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang een email over onze acties.